Stevns Frivillighedscenter

Vær med til at redde liv - bliv frivillig Førstehjælper

Vær med til at redde liv – bliv frivillig Førstehjælper på Stevns                                        Jeg vil redde liv

DANMARK REDDER LIV er et nyt projekt startet af Region Sjælland, Region Syddanmark, FirstAED, Østifterne og Dansk Folkehjælp. 

Her kan du blive tilknyttet regionens alarmcentral så, når der sker et hjertestop i nærheden af, hvor du befinder sig, så kan du blive tilkaldt. Det er ny app-teknologi, som gør det muligt.

Har du også lyst til at blive Førstehjælper, så er første skridt at deltage i et

Gratis førstehjælpskursus

Stevns Frivillighedscenter, Hårlev

Søndag den 17.marts 2019 kl. 9-16.30

Tilmelding via dette link:  https://kursusbevis.dk/

 

Her bliver du klædt på til at blive førstehjælper i Danmark Redder Liv. Tilmelding skal foregå på siden http://kursusbevis.dk.

Har du en førstehjælpsfaglig uddannelse eller et førstehjælpskursus, som er maksimum 2 år gammelt, så kan du tilmelde dig direkte på http://redderliv.dk.

Hvad vil det sige at være Førstehjælper?

Hvis der sker et hjertestop, vil du på din smartphone via app’en få en meddelelse. Her kan du enten acceptere eller afslå.

Til alle udkald bliver der sendt 3 frivillige førstehjælpere afsted. To til at starte hjerte-lungeredning, en til at hente hjertestarter. Udsøgningen af førstehjælpere foregår via GPS tracking.

Der bliver altid sendt en ambulance, men førstehjælperne har netop mulighed for at være fremme inden for ganske få minutter og igangsætte den livsvigtige hjerte-lungeredning. Som alle ved handler det om få minutter, som kan blive afgørende for den som rammes af hjertestop!

Du kan melde dig ind og ud af app’en helt, som du selv har lyst til.

Dansk Folkehjælp Lone Rasmussen

+45 70 220 230
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.folkehjaelp.dk  

#folkehjælp

   Bliv Medlem 
   Bliv Frivillig 
   Bliv Folkehjælper

      

 

Udskriv