Stevns Frivillighedscenter

Børns Voksenvenner søger frivillig matcher på Stevns

ven og dreng 2Igennem længere tid har vi, Børns Voksenvenner Køge, fået henvendelser fra forældre på Stevns, som har brug for en voksenven til deres barn, som har brug for en ekstra voksen i deres liv.

Det drejer sig om almindelige børn i alderen 6-7 år og opefter, som ønsker at lave aktiviteter sammen med nogen eller har brug for en rollemodel.

Har du også lyst til at gøre en forskel børn og hjælpe flere venskaber i gang, så læs endelig videre.

For at kunne komme godt i gang, har vi især brug for matchere. Matchere står for godkendelse af potentielle voksenvenner og matcher børn og voksne ud fra geografi, interesser og kemi. Det er en meget vigtig opgave, som vi tager meget seriøst.

Potentielle voksenvenner skal aflevere børne- og straffeattester, de skal besøges derhjemme og interviewes og de skal igennem et kort godkendelseskursus.

Matcherne sørger også for opfølgning af venneparrene bl.a. ved at holde kontakt og ved at afholde erfaringsmøder for voksenvennerne. Inden man starter som matcher skal man igennem et undervisningsforløb og man får hjælp fra erfarne matchere. Som matcher oplever man hvordan venskaberne spreder livsglæde til alle involverede parter.

Der er altid to matchere der arbejder sammen: en hovedmatcher med en børneprofessionel baggrund og en med-matcher, som ikke behøver at have en børneprofessionel baggrund. Så man har altid nogen af sparre med. Faktisk har vi allerede fået nogle henvendelser fra frivillige på Stevns, der gerne vil blive matcher, men vi har stadig brug for matchere med en børnefaglig baggrund.

Se mere her frivilligjob.jobbank

Kontakt Børns Voksenvenner Køge: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Logo Børns Voksenvenner

Udskriv