Stevns Frivillighedscenter

Her kan du se en oversigt over aktuelle emner på jobbørsen

vær med

Stevns Bibliotekerne søger frivillige til at lave bæredygtige

muleposer i stedet for plastikposer til at bære bøgerne hjem i.

Opstartsmøder på

Hårlev bibliotek d. 2 marts kl. 18.30.

Store Heddinge bibliotek d. 5. marts kl. 14.

Tilmeld dig på www.stevnsbib.dk eller på biblioteket.

Spørgsmål?

Kontakt Marianne Sivertsen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller ring på 5657 5361.

Udskriv

Har du lyst til at være med som frivillig med at afvikle byttemarked?
Klima- og Energigruppen - Stevns skyder på skudårets ekstra dag den 29. februar klimaåret i gang med et byttemarked for tøj, sko, legetøj og bøger.
Det finder sted her i Frivillighedscentret lørdag den 29.2. kl. 10 – 14.

Læs mere her  Frivillig til byttemarked

Udskriv

fitforkidsGiv 4 timer om måneden og hjælp en masse børn og deres familier til et sundere og gladere liv!

60.000 børn i Danmark er svært overvægtige eller fede. Det har alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, men for børnene er mobning og ensomhed det værste. Du kan hjælpe som instruktør på et FitforKids hold!

FITFORKIDS:
FitforKids er en frivillig forening, der tilbyder et effektivt og sjovt vægttabsprogram til børn mellem 7-15 år og deres familier. Vi har 27 hold i 20 kommuner i Danmark, hvor vi hjælper en masse dejlige unger til en sund og aktiv livsstil! Vi søger lige nu frivillige til vores hold i Strøby Egede, der har lyst til at gøre en forskel og blive del af et stærkt Team!

HVORDAN KAN DU HJÆLPE:
Du vil komme til at træne børn og forældre, kostvejlede familier og motivere dem til en sundere livsstil, og du bliver en del af FitforKids’ Team af dygtige og engagerede instruktører. Vi uddanner dig på vores Instruktør Camp, følger op på din viden og hjælper dig til at blive en inspirerende og motiverende FitforKids Instruktør. Som Instruktør forpligter du dig til at tage mindst 2 træninger om måneden. Du kan frit vælge og skifte dage, så du binder dig ikke til én fast dag.

PROFIL:
Du må gerne have viden om kost, ernæring, træning eller børn, men det er ikke et krav. Det afgørende er, at du har hjertet med! FitforKids er et dansk, videnskabeligt dokumenteret og prisvindende børnevægttabsprogram støttet af bl.a. Kronprinsparrets Fond, Lauritzen Fonden, Taastrup Kommune og Socialstyrelsen.

Ring på tlf. 70 70 29 20 for at høre mere eller send en ansøgning med tlf., by samt CV til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Udskriv